Tietohallinto / KamIT

Jos sinulla on ongelmia koneiden tai ohjelmistojen kanssa, sinua auttaa KamIT.

KamIT on koonnut  ohjeita eri tilanteisiin ja löydät ne täältä .  Sivulta löytyy ohjeita sähköpostista, tulostamisesta, Moodlesta, käyttäjätunnuksista, intranetistä jne.

Helpdesk auttaa sinua akuuteissa ongelmatilanteissa puh.numerossa  044 4975 000  ja tukipyyntöjä voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: helpdesk@kamit.fi .

 

Vahtimestaripalvelut

Käyntiosoite: Taito 1, Kuntokatu 5

Vahtimestarit vastaavat KAMKissa esim. kulkulätkien luovuttamisesta opiskelijoille .

Vahtimestaripalvelut tavoitat joko Helpdesk- vahtimestarit puh.  044 710 1111 (sisäinen 6199068) tai   lähettämällä sähköpostia: vahtimestarit(at)kamk.fi

Info (info(at)kamk.fi)

Infossa hoidetaan mm. tila- ja autovaraukset.

Markkinointi ja viestintä

Kajaanin ammattikorkeakoulu tiedottaa internet ja intranet -palveluiden kautta toimintaan ja opiskeluun liittyvistä aiheista sekä ajankohtaisista asioista. Alojen ja yksikköjen omasta yleisestä tiedottamista vastaavat työntekijät oman työnsä osalta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa tiedotus tapahtuu pääosin seuraavia kanavia käyttäen:

Sähköposti ja intranet : henkilöstö ja opiskelijat

Internet:  Ulkoiset sidosryhmät

Sähköpostia käytetään henkilökohtaisten tai vastaamista vaativien viestien lähettämiseen. Henkilökunta voi lähettää joukkoposteja suurelle joukolle opiskelijoita käyttämällä valmiiksi tehtyjä jakelu-listoja. Jakelulistojen päivittämisestä vastaa KamIT-palvelut. Jos opiskelijoilla on henkilökunnalle välitettäviä tiedotteita, ne voi lähettää osoitteeseen viestinta(at)kamk.fi tai tanja.keranen(at)kamk.fi. Lisäksi opettaja voi välittää yksittäisille ryhmille sähköpostitse tiedotettavia asioita.

Internetiä käytetään ammattikorkeakoulun ulkoiseen sidosryhmäviestintään. Opintojen aikana opiskelijat pääsevät laatimaan tiedotteita esimerkiksi projektiopintoihin ja tapahtumiin liittyen. Tällöin valmiit, tarkastetut ja oikoluetut tiedotteet tulee lähettää vähintään 5 arkipäivää ennen julkaisuaikaa viestintäsuunnittelijalle. Lisätietoa tiedotteen laadintaan saa intranetin osiosta Viestintä ja markkinointi>Tiedote- ja näkökulma kirjoitusohjeet

Vastaavasti Intranettiä käytetään ammattikorkeakouluun sisäiseen viestintään. Henkilöstöllä ja opiskelijoilla on vastuu seurata koulun internettiä ja intranettiä säännöllisesti, erityisesti Uutiset-palstaa.

Markkinoinnin ja viestinnän löydät Tieto 1 rakennuksesta, samasta aulasta kuin opintotoimisto.

Lisätietoa markkinoinnista ja viestinnästä löydät intranetistä.