Syksyllä 2018 jatkavien opiskelijoiden ei tarvitse ilmoittautua pakollisille opintojaksoille, vaan opintotoimisto huolehtii opintojaksojen siirrosta rekisteriin (PAKKI).  Vapaasti valittaville opintojaksoille sinun tulee aina ilmoittautua itse PAKKI -työpöydällä.
2018 opintonsa aloittavat opiskelijat ilmoittautuvat  myös pakollisille opintojaksoille itse PAKISSA.  PAKIN toiminnasta järjestetään opiskelijoille info opintojen alkaessa.
Ilmoittautumiskäytänteet pääpiirteittäin:
  1. Ilmoittaudu ensin läsnäolevaksi opiskelijaksi. Läsnä-/poissaolevaksi ilmoittautuminen päättyy syyslukukaudella 8.9.2018 ja kevätlukukaudella 14.1.2018
  2. Vapaasti valittavia opintoja voi valita joka kevätlukukausi. Valinta-/ilmoittautumiskierroksia on kaksi, koska tarjottavista opintojaksoista toteutetaan ne, joihin on riittävästi ilmoittautuneita. Toisella valintakierroksella voi tehdä täydentäviä valintoja toteutuvien opintojaksojen tarjonnasta.
  3. Kieliopintoihin voi ilmoittautua vielä syyslukukauden alkaessa. Kieltenopettajat tiedottavat asiasta tarkemmin lukuvuoden alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan opettajalle.
Opintojen ajoitusta voit suunnitella Moodlen ”Opintopolkuni KAMK:ssa” – ohjelman kautta ja PAKISSA.